> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 06, 2010

SUPER DOOPER BUSY today!











Semalamnyer posa ganti da settled.Tinggal sehari jek lagi.Kengkawan fb aku duk komen,"sempat ker wey nak replace"??Aaloh..tinggai seharik je lagi bukan nam belas..huhu.Posa pun dibajet2kan jatuh ari rabu.So still ader mase(sengih)Aku memang da plan by senin aku nak posa for the last tiem.Insyaallah..kalo nak buat..bole jer betul tak?Semalam,even berposa,aku rasa kudrat aku melebihi oang yang tak posa(ececeh..mula dah,nak "up" diri sendirik latu..!)Betul,since demam kekure hari tu,aku agak lemau.Aku memang susah nak sakit (alhamdulillah..)tapi kalo sekali kene,memang "mendapat"la.Tenga2 posa boleh tu aku memanjat sana sini,mengheret benda tu benda neh(eleh,camla "berat" norrr keje tuh)semata nak men"deco"kan venue tuk event esok(read:hari ni,lupe dahh tengok jam..)Seyes penat,tapi bole mentain buat muke comel(bluuuek..)sambil melayan keje.Padehal penat.Tengok arbsampai tetido2 aku dibuatnya..ahahahahah.


oowh abaikanla muke gedik yang tak berkategori ineh..

Keje aku tengahari nanti ni memerlukan amat banyak belon2 yang kiut macam aku,sesi tampal-menampar menampal ngan acara kemuncaknyer upacara "pecah-memecah" (ker letup-meletupp??Belasah..)Konpius??Pening??..Tak pe toksah buang mase pikir,later aku kasitau oke..


Barang2 yang sepatotnya aku nak angkot,yang wajeeb kene bawak tuk event sok,da pun siap aku packing.Giler banyak gakla.Konpem sesak napas "sang kancil" aku.Oooh lupe cik abe aku pun turun KL petang merangkap hampir maghrib nanti..minta di"pick-up"kan..ayoyo,meaning after settle even kene shoot pi KLla plak..omen!Jemaat..turun KL sangat TAK MENARIK oke.So jejak jer umah malam kang  konpem akan aku carik katil dulu..Penattttttttttt siot!Oke,citer da tammat,kurang dari 5 jam,hari yang SUPER DOOPER BUSY akan tunggu ko kat "depan pintu".Cukopla tu,enuf..... pi TIDO!


1 comment:

ken said...

rindu main dengan belon =P

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!