> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 04, 2010

Obsesi







Salah ke biler sekarang aku suka giler  tengok mender alah neh.Takla banyak manerpun tapi achievement tuk diri aku sendiri..motivation pun yer gak.Sumer neh jadik penyebab tuk aku berblogging ngan lebeh kencang n mantopp!Kata "usaha tangga kejayaan"..Oklakan..aku blogger (blogger ke kau???? sumpah perasan!)"ijau" perr..jauh lagi "perjalanan",manyak lagi nak kene tau,kene belajar..aku sangat sedar diri oke

Idokla kater sokmo 24-7 mengadap menda alah neh..tengok tiemla weii.Yang pasti,for sure takkan miss.Da jadik rutin.Agenda wajeeb!Da jenguk yang tadi,kenela jeling2 pulokyang kat bawah dia.Kennot resist i tell you.Best woo,ke"teruja"an tngok menderla alah neh kalah feel kalo ader banjer aku pi sopin!Tak muleh challengela wa cakap samalu!


Cantekkan?Berkaler2 gitew..aku sukeeee^_^(sengih sampai tinger).Lantakla kalo ada nak kata aku kemaruk ke hapa,ini page aku maaa,belog aku,suke akula...muahahahaha(gelak maha evil!)Ngggko aderke..???Kalo takder..duk dendiam,jangan sibuk,tengok aja oke^_^


Kat sini pun aku selalu gak terjah..tapi disebabkan kalernyer ijo idokla jadik page kegemaran aku..agak so2la.Tapi terjah tetap terjah..appledia amek berat!(ceeewah)


Since 2-3 bulan kebelakangan,inila "peel" or tebiatt aku(beluuum sampai tahap buang lagi yerr)ANGAU memang ANGAU!Kalah oang bercinta..(yeeer ke?)Lagila kalo tengok gelob(kerr pie..?belasah!) neh..


Lagi banyak kaler lagila aku sukeee...ade gak yang sudi bukak belog aku yang tak bape semenggah neh.Tapi seyes kaler2 neh macam pelangi kan?(sengih lagi!)

2 comments:

kak ina kl said...

ha..ha..ha..akak tergelak sebab dulu masa akak baru-baru berblogging pun ashik tgk benda ni..seronok bila tgk visitors dari hari ke hari bertambah ramai...tapi bila ramai komen kat benda ni buat laptop atau pc hang..langsung akak delete.

appledia said...

Isssk kak ina..neh saje tau!
(merah dah muke kite tahan malu... ^_^huhuuu)
Tula,kate saye neh "budak baru belajar"..ekekeke
"Angau" jadiknya!


p/s:Isk da ala2 same experience kite neh kak ina,ade "can" ker kite nak jadik cam kak ina.."establish" gitew...^_^ (Amin!)

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!