> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 01, 2010

"Windu" terubat sudahhh











Lamer giler sehh aku da tak layan bender neh.3tawon lebey adek kowt.Seyes rindu giler.Macam yang aku penah citer kat sini dolu.Tula oang kata kalo tak kenal tak chenta.Kalo tak cuba tak tau.N aku sangat setuju ngan statement neh.Honestly pada aku,this thing kalo da rase,konpom takkan lupe.Ketagih lagi ade!Tis year, luckily kewinduan aku terubat.Da jumper "kaki" baru..




Awal July nanti opis aku der organize futsal tournament.Kengkawan ajak join,so kena ar carik 'kaki' tuk form satu team.N luckily,aku n the rest dapat gak form tis "France" team.Pesal france??Yer2, aku tawla france da "bungkosh" tapi nak buat cemane. Dah kami cabut undi n dapat jersey kaler biru,n rules tuk namekan team kena carik based on kaler flag team2 yang masok World Cup tis year.Nak amek argentina n uruguay team laki da sapu,so kami sebolat sore amek "France"lorr(time neh depa lom bungkosh k)Team aku banget sempoi,yang ala2 mottonyer "Kami mo enjoi,kalo menang,alhamdulillah "gitew!Memang best n BONUS ar kalo dapat  team mates yang sempoi,yang sekepaler,regardless wat our background is!Sport spirit RULES bebeh^_^




 
Memule sepak bola,seyes rase macam men bola lisut!Agak lembs.Giler kekok, cos da lamer tak men.Yer aa 3 tawon taklamer ke??Kalo baby,da bole cakap taw!But afta few kick suda okehlorr.Apetu oang cakap,alah bise tegal biase?Haa, ala2 camtula."Old habit,DIE hard" maaa..
                                                                                                                                   

Abaikan,maapkan jerla eh kalo gambo agak2 blur n shot cam tak 'ekhlas'.Aku mintak si danial tolong shootkan gamba neh sebenanya.Kire passla eh,tuk dak 6tawon tul dak?Aku kanker tenga pektis.Ater, cengganela ghoper nak menangkap gambo diri sendirik tenga men bola??Sangat plastikla jadiknye nanti!Abaikan jugak baju kale pink yang aku pakai tem trenen neh.Ilang ingatan or mabuk jap kowt aku tem neh.Men capai jek.Ntahh,aku pun rase cam tak sesuai tuk men futsal."Cute" sangat(gile poyo!)Belasahla. Okie,m done.Ttyl,aku mo rest sekang.Game next week,da terasa sengal2 da badan..kate da nak masok 3series, neh baru men sejam.Takpe MESIA bole!Adoiyai..supplement oo supplement wajib aku carik ko pasni!

1 comment:

edlidza said...

cool drpd sesetgh kompeni sik nak g karaoke jek ...:P

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!