> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, July 21, 2010

Penah ke aku tak STRESS???







KLISE kah tajuk entri aku??Lantakla.Aku stress.SANGAT.Dah jadi pun.Selalu sangat. Ntahla. Bukan aku mintak bukan aku yang undang.Huh."Dia" bukan bole nak TRY paham pun!Semua neh wat aku tambah mbuak2 aku nak.....Arrrgh.Dahla nak sambung STRESS.Tamo cakap aper2 dah,korang just tengok n kalo ade yang mengerti..tima kaseh.Kalo tak dapat,takpe aku tak pakse...

Kene bayar RM2 tuk "rasa" mende neh..BEST kan??

Nak kasi "KORANG" duit pun susah..apekes??




Adeke pemandangan yang lagi menarik dari "INI"...?


Korang sume takde keje lain nak eh..??
SONOK norr,BEST sangat ke duk lam kete SEJAM lebey mengadap "BENDE" neh???
 Sungguh aku tak PAHAM!

Datau dah nape aku STRESS???

Tima kaseh kalo ko angguk kepala.Ader gak yang mengerti sesak paler aku neh.Don't worry dear,this is just a glimpse to my CRAZIEE lil'world.I have FULL bag of other "THINGs".I shall introduce you the BEST,most OUTRAGES part of my daily do's n peeps that i have to deal with DAILY .....later eh.

6 comments:

Sharinginfoz said...

kalau macam ni memang stress le

appledia said...

Sharinginfoz : Tima kaseh kerna memahami....
*maseh STRESS*

dee ridzuan said...

sabau laa beb...kat sana sini pagi nie mmg sesak...huhuhu

appledia said...

Dee : Tula..."sesesak" paler ngan jiwa aku gak!Uwaaaa

edlidza said...

hurrrmmmmmm what to do ..kena redah jugak .:(

appledia said...

Elly: Seperti selalu aku "REDHO"...jek *sigh*

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!