> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 22, 2010

I got my first but then....














Yepp,I do felt kinda LUCKY.Hard not to felt that...and SAD at the same time *yawn* Yerla.. bukan selalu nak dapat rasa jadik oang bertuah(cabutan bertuah aku pun tak penah dapat seumur idup tau!)..apetah lagi nak men"dapat"..FREE plak tuh.Sangat susah oke.Orang selalu kata..(orang kata eh,bukan aku kata)peluang takkan datang selalu...rezeki plak tak kan bergolek kat korang(adeke oang cakap camni?Belasah!)Sume kene usaha..kene rajin,barula datang haseel.Aku taw pun sume tu.Bukan ke usaha tangga kejayaan..?Yer..aku da try,da usaha,da buat pun.Yang paling tak disangka2 is that, FIRST attempt aku terus membuahkan hasil.Serius tak sangka!Alhamdulillah!Syukran^_^ 



Sonok...memang sonok.Berbunga2.Ala2 "lam ati ada taman" arr.Then tetiba......the "UGLY" side emerged n "messed-up" the whole story *yawn*.The SAD part suddenly arose outta nowhere and enterframed the happy picture without warning (wahh setetment!)...T_Tsobsob.I WAS totally forgotten that a very IMPORTANT family event will be happening on da same DATE and almost at da same TIME *tepuk dahi jap!* Biler mak aku bertanye,bila mak aku bukak citer barula nak teringat..."Woiiii samer DATE neh!!!Cemanee,apecerrr weii???? *STRESS lagik*Aper yang IMPORTANT sangat tue??Aper yang lagik best dari ineh??


Ada...betul ada yang lebey,banget PHENTING dari ineh!(walopun lam ati...biarla rahsia..uwaa)My familia.Remember what i said before?? FAMILY always come first to me..i guess most of us pun will do da same if come to family matter..rite? So.. sebagai sowang kakak yang very da considerate,sebagai sorang anak yang banget ingat mak,ingat pamili (maapkanla setetment yang GILER masok lift tekan sendirik neh ek!).I choosed my family (p/s :To my bro,u n ur fiance  wannabe better treat  me BAEK2 taw afta tis!I choosed uols over tis oke) instead of this so  gonna be a BLAST oneT_T *tahan air mata* Aku ngan berat ati *sangat berat,lebey berat dari berat aku sendirik,pasti!* me"reject"kan diri aku sendirik dari my perst eber invi from Nuffnang! Yeep,my first ever contest that i sort of won, in a way (aku tulih in a way eh,totally my own poyo statement non-related to anybody-plse do take note)Betul aper,tak caye tengokla yang kat bawah neh...






Ha...tu siap highlighted lagik.100 most creative entry!Soooo..consider agak kreatip gakla entri aku...kan?Kreatippp...ke kerepek? *gelak besar jap!*Just wonderring,kalo da selected in the 100 most creative entry,ada chance tak agak2nyer tuk menang grand prize?? *berangan jap* Pehtu kalo tak pi event neh,katerla (diulangi : KATEla) terpilih tuk menang henpon yang disobut2 tuh..cenggane eh??Emmm..Tak kesahla..ader rezki tak ke mane tul tak?Yang phenting aku terasa honoured jap.Sonok banget bila usaha aku yang probably orang lain rasa tak seberapa neh dihargai,diberi perhatian.IT DOES MEANT ALOT..at least to me.Buat yang mungkin terase nak mgate ker,dah terrrkate,menyampah ke,kate aku bragging ke..satu jer ayat aku nak bagi..."Ngko ADOoooo??"

2 comments:

Sharinginfoz said...

selamat berLG

appledia said...

Sharinginfoz : Tadapat na berLG..sobsob T_T
Ader family event malam tu.
Had to letgo...T_T
Ur going?

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!