> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 20, 2010

"Freak" kah aku?















FREAK.Apakah..??Perkejadahkah?Menatang aperkah.?Aper kebondo eh..??Dah2x..cukop.Tak payah nak nganga mulot tu besar2 kang lalat ke nyamuk ke masuk aku tak tanggung!Poyolatu.Aku taw korang penah dengar sebenanyer...Tak kisahla aa.Ko taw ka,tak tau ka,buat2 dunno ka..aku nak gak cerita.So DENGAR*yer paksaan neh,wajeb ko pasang telinga n buka mata besa2 k!*Muahahaha.Aku kalo bab2 nak meng"google" memang da level INTERMIDIATEla oang kata.Kalo cakap expert kang,perasan bagus plak..jadi takbur.So jadi yang sedang2 sudahh.Kalo bab nak kasik definition on something,aku suka gilak refer kat Wikipedia.Kalo ikut definition by depa neh "The word FREAK is commonly used to refer to a person with something unusual obout their appearance or behaviour"  *Siap cakap tuh "Freak can be classified into two groups : Natural Freak and Made Freak" Ha...pilihla nak jadik mana satu...huhu 


Yang sebetulnya..aku terbaca al-kisah pasal FREAKYPHOTO nyer contest kat blog kak red tempoh hari (mari guna bahasa baku,yeay!).Kebetulan plak time Da VOGUE Da VASS team FRANCE aku jadik champion haritu adela sorang hamba allah si thukang pengambik gamba tu pi snap gambo sedikit senget,tapi maintain someey lagi kiuut aku nan satu neh....Tu yang terpikir,jadik gatai nak join.Yerla aku neh spesies sedar diri.Tau sangat,mane layak kalo nak join pertandingan "kontrol ayu" ke,muke kiut ke..jauhh lagila nak eligible tuk join Estee Lauder Model Search.Aku tau korang tenga angguk kepala..kan?Takpe aku sedar saper diri aku neh....*sambil menunduk ke bumi*Sadisla konon!

 
So pehlisss 
 VOTE  aku..
*sambil buat muke comel cam dalam lagu bola2 api*
Takper.Aku SANGAT tak kesah kalo korang panggil aku FREAK.
Suka lagi adala.
Panggilla takpe.Aku suka banget.
Tak tipoo punya.
SERIOUS!

11 comments:

ken said...

all the best =)

appledia said...

Hey there!Thanks alot^_^

Amanda Eltiqaz said...

hehe. boleh2! =D

appledia said...

Mekasih cik Amanda!^_^

Sumijelly said...

wah..berani sungguh mempertaruhkan gmbr ini..hik3..
good luck yek...

Sumijelly.com

Sumijelly said...

errk..ada masalah la... bila nak vote kene register la pulak..emm...tu yg leceh tu...

Sumijelly.com

appledia said...

Sumijelly : Wajeeb kene berani..hehehe.
Sorila kalau menyusahkan...Thanks anyhow!

Eyriqazz said...

Salam,

Maaf nak mengomen skit..Pandangan peribadi :

Font dan background rasanya agak tidak serasi. Kurang user frienly dan tidak selesa membaca.Lebih2lagi berbackgroundkan hitam....

First impresion..Apapun, lain padang,lain belalangkan?

appledia said...

Salam en.Eyriqazz a.k.a GTO

Wahhh..
Tima kasih kerna sudi menjejak ke "pondok buruk" saye ineh^_^
Baekkkk!
Tima kaseh atas pandangan en.eyriqazz a.k.a GTO san.
Akan sayep "modify" yang mane patut nanti.
Arigato ^_^

kak ina kl said...

salam semua. setuju dgn gto tu..hitam walaupun menawan org susah nak baca.

appledia said...

Salam Kak Ina^_^
Wahh sonoknya..top2 blogger singgah "teratak buruk" saye!
Baeek kak ina.
Tima kaseh,insyaallah akan saye perbaiki^_^

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!