> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, July 31, 2010

Could IT be any SINFUL than this??










Jam da lebih kul 1tengahari.Standardla time2 macam gini sumer pun mesti teringat pasal makan.Lagila kalau "mak"2 macam aku neh,musti duk fhening pikir nak masak apa,tak pun konpom tenga ber"perang" kat dapur menyiapkan "lunch" tuk family tersayang..Aku neh spesies sempoi,and luckily si danial pun macam aku,jenis tak kesah.Belasah.Ada nasik,ada ikan goreng kunyit pun da kira settle for lunch.But not for cik abe aku.Kinda hard to please kalo bab makan.Selera dia swing sket kengkadang..kalo lauk tak pedas,tak da "kick"..katanya.Tak puas makan(ada ek cenggitu..?)Yerlakan,selera lain2...seb baekla aku neh kategori rajinla(jugak)me"nerai","test n error" da selalu sangat.Aku neh takla berapa terror waima tang makan or masak lauk-pauk yang pedas berdenggung,tapi bolela..Sekali dua dapat pujian dari oang tersayang..sonok per(sekali dua jek...uwaT_T),pueh ati,rasa berbaloi ber"tunggang tegolek"masak kat dapur tuh..Tapi memang kenala selalu pektis.Manader oang perst time masak terus EXPERT kan?Kata "practise makes perfect" ...so tak reti2 nak pi pegang sudip tu sekang..?muahahaha^_^


Taktaula nape,tetiba teringat kat peberet aku yang satu neh.Mengidam??Iskkk tadak hasel lagik nak mengidam kebendernyer.But serius GILER,cukop sinful oke!Aduuuh,naperla ko "jeling2" kat aku neh..Aku tawla creamy chez "bedebah" yang ader kat setiap layer ko tuh sedaap!Tambah2 plak ngan very da rich n thick tomato sauce yang duk bergenang sekeliling ko tuh! Ooowh Chicken Lasagne CB kau cukop MENGGODASSSS,cukop meggugat rasa lapo aku weyy!


Tambah plak kalo digandingkan bersame  "partner in crime" dia..apalagi kalo bukan
Mocha Ice Blended CB..adeeh.


Konpom for SURE "LINCIN"!
Uwaaaaa..T_T mane nak pi cekauneh???CB bukannyer aderpun kat celah Gombak neh.Paling dekat yang wujud nun jauh kat KLCC,tak pun kat area Ampang Point saner...Mencikkkkkla cengginiiiiiiiiiT_T

4 comments:

Erika Toh said...

Wow...it does look sinful~ *Drool* I make sure I'll try it the next time I visit Coffee Bean! XD

appledia said...

Yupe Erika INDEED!^_^
"Partner" IT with their signature ice blended(for my case its MOCHA!)*heaven i TELL ya!*
Its a MUST..ahahahaha

Sharinginfoz said...

wow habis.... licin

appledia said...

Wajeeeb!

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!