> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, June 09, 2010

Yang EPISEN

Aku tataula oang lain.But i guessed,most of us actually won't mind paying bit expensive for something,example like stuff,product or even services that compliment the price, betul tak?Maksudnye yang efisien,yang pantas,yang serba serbi bagosla sebesnye.I am one of this people.I dun mind paying,provided aku yakin n da penah experience ekceli. Ala2 "Alah membeli,menang memakai"la gamaknye..But this time around aku idokler membeli ape2,just one of the services which i experienced TWICE n m satisfied with 'em. FHANTASS oke!So tehinginlerr nak share ngan yang sudi membace..












Neh official curior company aku tempat aku kije.Kalo staff nak gune bole jek,but bayola sendirik as usual.So citernye first time gune sebes derang was ekceli last year.During pose time.Cik abang aku,kan ker duk keje jauh.Tehingin katernye nak makan sahur "sambal tempe ngan ikan bilis" aku..so as a considerate gf/fiance(time tuh lom kawen g..)aku pun masak n mo curiorkan saja.Senang.p/s:"Tulakan,sape suh p kije jejauh sampai kat gua,kan da susah biler mengidam!^_^" 2yang tepk nak try anta pakai ABX Express tu..Letak dalam tepaware, mungkoshh baekk punye n anto.Berat tak berat,dekat sekilo jugakla parcel yang aku anto tuh. Kalo pi Gua Musang wajibla mahai sket.Dalam 2puloh hengget ja pun.Yang bestnye,cepat tul sampai.Within a day jek okee.















Yang paling recent aku gune depa neh,yakni semalam.Kali ni hantaq pi Bayan Lepas plak.Barang sket ja,kena pun less than 10bucks.Aku pueh hati sangatla,cos depa collect parcel aku tuh da lewat petang,kui 4 macamtu,then come to my suprised,kui 12.30 p.m tadi cik abe aku emailed gtaw da terima.Banget pantas,hapday ONLY!^_^

One of my blogshoppe's owner penah gtaw that POSLAJU pun quite efficient as well.But the,yang jadik mase'elah is dat kat area umah aku susah mo cari center depa.Kalu pos opis da takdak konter poslaju da..tu yang susah sket.Takpe,
next time,len hari,len masa aku try poslaju plak eh.









1 comment:

ravishingpeacock said...

leh cube kot nanti2 nie ;)

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!