> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, June 21, 2010

Sepetang di TITI










Dari zaman dating,kapel,betunang,sampaila da kawin neh,tempat ni banget special tuk kami.To be exact satu tuk kami satu pameli.Mak pak aku pun ske 'lating2' kat sini dolu2,temasukla aku ngan cik abe aku..Memang 'nostalgik' abeeh tempat neh!Si danial pulak cukop suka kalo cakap aku ajak pi sini,especially kalo dapat men kat playground. Ala2 port official kiterang anak beranakla.Tak dapat lama, lepak sekejap pun jadikla.Released gak tensi ngan penat biler dapat lepak sini ngan yang tersayang.. 

 
Selalu kalo ade chance melepak kat sini,selalunya kiterang  lepak melayan pemandangan tasek.But this time around,cik abe aku ajak pi tengok keta controlnyer race dekat ngan playground area.Danial denga ja playground,lajula cakap JOM!!Bende wajib tuk danial kalo mai sini,offcoursela eskem.

Apaknye pun join sekaki.Haa tengokla eskem cik abe akutu, da ghupe cam hotdog.Besa giler,siap ade cokelat sprinkle!Oang "tue" memang suke makan eskem ngan rotikan..?^_^

Neh choice aku..KELADI^_^ syiokk oo!Si danial besala kalo tak cekelat,musti vanilla.Nak taw,eskem yang bosa neh murah jek regenye.Da one yang cik abe aku makan wit roti tu just RM1.50,n mine RM1 jek!Murahkan???

Tenga2 tengok kete controlnyer race,ntah camne eskem danial terjatuh.Kejelepet.Eskem jek,biskut dia elok ja lagi..Da seposen jek muke si danial.So wajibla ganti baru. Guess wat acik eskem tuh charged 50posen jek cos taw eskem danial tejatuh.Baeek tul acik tu,murahla rezki dia pasni..

Abeh makan eskem,pi melayan danial men kat playground plak.Ibu ngan ayah duk melayan view tasek..ala2 teringat zaman2 becinteler kengkunun...Kami satu pemeli neh memang "antoo posing",lagik2 si danial pantang nampak camera.Apaknye jek yang "kureng mesra" camera..kalo nak amek gambo pun kena candid,baru nampak natural..kalo tak muke ketat...*jangan mare ar b..u noe we lap u*
Happy Belated Fathers Day..ayah!^_^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!