> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, June 21, 2010

Afta 3months...akhirnya! *terharu*











*EKCITED*TERHARU*HAPPY*SUKE BANGET* ^_^
Giler punye excited!Terasa cam kena loteri jek(rasa jek,tak penah men loteri pun!)Mungkin,takde sapepun yang leh paham.Tak sume leh comprehen,leh terima pakai.Takpe, biarla hanya aku sowang jer yang mengerti,yang memahami 'rasa' ineh.Ihiks.*giler poyo setetment*Gasak ar,yang fhenting walopun agak kengkabut pagi akibat "terbabas" n da kelewatan nak siapkan Danial yang da setat schooling blik,yang pasti rini idokla jadik Munday Blues tuk aku.Mo taw kenaper??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Bukak2 jek page nuffnang teroshh nampak mender neh...
























SEYES CAM TAK PECAYA!!!
Afta 3bolan,selepas hampir hari2 duk bukak page neh tadak menda pun,asik KOSONG jek figurenyer n tudey...out of da blue,banget tak disangka2,dengan tetibe,selepas hampir 9puloh hari..(even ceeput,stilll...)*aku bahagia* tengok tetibe ade RM figure kek page nuffnang aku...wawawa^_^ *nak shout neh*"Ma biggest "THANK U" 2all my dear visitor!!" Mmmmuaccks!!LUV ya all...even the RM came from my blogshoppe Fab2Corner n not from my main ~appledia story~, still its from one of "ma baby".*M demm HEPI!!!!*Tis nu progress,seyesly wat "SEMANGAT" aku tuk ber"blogging" membuak2!Ape lagik,nantikan saja entri2 men"gilak" dari aku afta tis!Tunggu.....Muahahahah

4 comments:

edlidza said...

huhuhu.... u know wut ... im proud of u beb!! congratss!!

dee ridzuan said...

wah~~~ best!best! tahniah!

appledia said...

Elly : U make me blush...^_^
Dee : Tima kacheh!

ravishingpeacock said...

congrats :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!