> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 21, 2010

Yeayyyyy!!!!!!KE"jumpeeer"AN sudah..


SUKEeenye saye!!!!
SUKE sebab saye da lamer meng"IDAM"
SUKE sebab saye da lame menCARI
SUKE sebab saya da JUMPA!
SUKE sebab SUKEla..
Ha'ah...S.U.K.E
KESIMPULANnya...aku suke giler!^_^
SUKE sebab da jumper yang satu ineh
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lameee sudooh mencarik taw..Sebelum neh yang jumper,yang adee,yang selalu aku tepakse pi pun satu ja kat SOGO.Jauhhh????AGAKla...
Dolu ada satu kat Asean Flava's foodcourt KLCC,tapi since last renovation..tiada sudahh.Bongkossh!Tapi kerana
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Ineh..aku sanggup!Kerane "kecintaan", ke"suka"an yang satu ineh..pila jauh mana pun'akak' rela..nyah!Sekang tak payah lagi..ngakk perlu pi jejauh.Hihihi,sekang depa dah buka satu outlet kat EMPIRE SHOPPING GALLERY.Yippie!!!Siap ader kafe hokeh!Mulehla lepak2 citu pehni ^_^




 
To be exact,the SISTERS CRISPY POPIAHnyer kafe neh ader kat LG(lower ground),EMPIRE SHOPPING GALLERY.Fyi,kafenyer duk betul2 opposite I~CARE Optemetry






Ataupun opposite Grand Imperial Kitchen's restaurant.Kire tenga2 jalan gitew.






Sesungguhnya.. aku bangetla S.U.K.E!!!(abeehla...tambah bulat"la aku pasni!)













2 comments:

ravishingpeacock said...

xpnah try la...popiah ni sgt "rock" ke?huhu

appledia said...

^_^ kenela try!
Yang pasti fwesh gitew..
Depa buat ONLY afta kita oder taw.

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!