> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, May 03, 2010

WEEKENDer

Da 2 hari berturut2..planning tak menjadik.
Sian plak kat si danial
Memang da lamer gaks xpi citu..
Few months gakla..
Dier tehingin sangat nak pi men lelayang.
Last pi,time ayahnye ade..last Jan kowt tak silap.





















Ntah naper..
Cam rase best jek kalo pi men lelayang kat cni..
'Nyaman' !


But wat todoo..
Mothernature said no-go lorrr
No lelayang tudey..
Ako pomised ngan danial tunggu ayahnye balik then we go..
Instead ako bawak danial gi Jusco
To be exact Alpha Angle Shopping Mall Kat cni adee jusco,dats y oang manyak pangge jusco dari alpha angle ^_* But one thing ako suke pasal jusco yg agak dokek ngan umah ako neh cos kekire macam "one stop centre" ar..sumer adee!
Shopping groceries memang da WAJIB tuk ako kat sini.
Nak sopin baju..adee manyak gak choice.Kat cni ade P&CO,padini,seed,bum,jusconyer baju pun manyak.
Der manyak pilihan..KEYpoint : Kenalar pandai pilih.
Kalo nak carik kasut,ader jer vincci.Banyak ar lagi..too many too mentionlorr pendek kater complete!Just name it..Tempat makan pun banyak kat sini. Foodcourt ada, fastfood lagila!Tapi N paling BESSSH n peberet si danial, GAME gallery!!!Nek hantooola kalo bawak dier kek sini.

















Naseb baek adek ako ikut same,kalo tak akola jadik mangsa 'sparring partner' si danial men game!Hukhukhuk
"Gasakla ko acuuu..."

           
Kowang nampak tak???????
Si danial memang "agak" belagak ar time neh.
Ako ngan acu bantaii GELAK GILER tengok si danial kalahkan budak specky sebelah tu!
Musti budak tu 'tangkap nangees' kalo dier taw yang dier kalah ngan budak umor 6 tahun(mode jaat jap!)^_^


Nak men game kat sini kena gune token.
1token =  RM1 okeyla....kan?Abih men "hockey table" si danial ajak men gamemoto.Jangan tatau si danial neh kengkadang boleh tahan gak "pak lawak" dier..Tak caye tengokla
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

"corner baring",tak hingat!!
Apepun..
We had had fun!
Walaupun kat luar ujan lebat giler.
At least sumtin for danial.
Abih men game ako bawak danial pi tapow KFC.
Hikhik... -_- maleh nak masak dinner!
Selesai sudey ineh minggu..
WIKEND minggu depan still ako TUNGGU!
Aper project...lum taw lorr












No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!