> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 27, 2010

"Party Pack" a.k.a "GooDie Bag" someey tuk dijuai

Korang selalu buat party tak?Tak kesahla..besday party ka,party "BUIH" ka,party tapeware ka...Nak plan party tapi tatau,tadak idea apa mo kasik ape as doorgift???Dun wori, be happy kay.Akak muleh consult,aku leh kasi suggestion. Apa nak susah asai ada ONGKOSH,semua bisa aja..














Kalo hangpa pi mana2 party ka,majlis ka..then dapat plak paper bag yang cute giler macam gambo ateh neh,suka dak??Siap reben2 lagik ^_^ Conpom sukekan???Buhla apepun kat dalamnyer, kalo akula yang dapat,sokmo SENYUM ar.. Apetaknyer someey tuh!Tambah plak kalo bebudak yang dapat!Bukan aper..paper or goodie bag cenggini yang bagoshnye kite leh 'gune semule'..tul x?



















Idokler terhad tuk wat goodie or party pack.Kalo cik2 yang duk pikir2 nak kasik 'gift' kat sumone 'spesel' tapi tamo da "tipical wrapping thingy",lehla try put inside this CUTE lil' paper bag.Sure sengih sampai ke telinga si 'mendapat pezen' itew!
























Macam yang "pinkish sweet luv" neh.Kaloler ader anak pompuan,buat as goodie bag tuk besdaynyer...bangetla recommended.Gurly girl gitew!



















Haa..this "blackie lovey dovey"tak kurang 'vouge' hoke,very da universal.Nak kasik kat gepren ka?Fwen ka?Muleh,bisa aja, ikut suke..

Kalo cik2 interested with any of da paper bag,lehla check it out at www.fab2corner.blogspot.com for further info or just email to yellapples@gmail.com if you would like to order taw!









No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

SAYANG KAMU JUGA

SANA,SINI,SITU,SINUN!